Počet položek: 0 0,- Kč

Recenze obchodu

21.09.2022

Vše v pořádku a spokojenost.

19.09.2022

Tovar objednaný pride rychle a je možná také výměna objednávky.

18.09.2022

Rychlé dodání Sortiment

23.08.2022

Rychlé vyřizená objednávky, spokojenost s produktem

20.08.2022

Dobré ceny, velmi rychle vyřízeno a doručeno.

18.08.2022

Vše O.K.

09.08.2022

rychle doručení. vše ok

28.07.2022

Pohodové jednání. Při reklamaci špatného vyskladnění rychlé jednání k oboustrané spokojenosti.

Při objednávce špatné vyskladnění a dodání jiného podobného výrobku.

I přes špatné vyskladnění prvotní objednávky , následné pohodové jednání při reklamaci a okamžitá a rychlá náprava ze strany prodejce. Při vyřizování reklamace vážně na pohodu a proto i přes drobný nedostatek bych obchod doporučil . Když budu podobné věci opět potřebovat klidně se na obchod sám znovu obrátím.

26.07.2022

Jeden den objednáno, druhý den již dodáno!!!!

26.07.2022

bezvadná komunikace,bleskové doručení

nic

26.07.2022

Velký výběr, rychlost doručení, příznivé ceny

Nic

25.07.2022

Úplná spokojenost, nevím kde jinde nabíječku sehnat.

22.07.2022

Dobrý

21.07.2022

Kompabilita, cena, rychlost

10.07.2022

Rychlé dodání, vše ok.

08.07.2022

rychlost dodání

29.06.2022

Jste jediná firma, která mi k mému fotoaparátu baterii nabídla. Příhodná dodací lhůta.

28.06.2022

Výborná komunikace s obchodem.

06.06.2022

rychle , kvalitně , žádný problém .

04.06.2022

Dlouho jsem nemohl sehnat akumulátor s velkou kapacitou do kamery, až tady. Nyní vydrží natáčet přes 3h. Super, zvažuji koupit po důkladném testování ještě jeden.

03.06.2022

skvělá komunikace a rychlost dodání

nic

Rychlost dodání, dobrá komunikace prostě super

31.05.2022

Prostě to funguje

31.05.2022

Super rychlé doručení zásilky

29.05.2022

Rychlé dodání.

Nic

26.05.2022

Rychlost cena

22.05.2022

Vše v pohodě, mohu pouze doporučit.

Žádná !!!

19.05.2022

Příznivé ceny Rychlé dodání Výborná komunikace Široký sortiment

16.05.2022

Moc me prekvapila rychlost expedice a vyrizeni objednavky. Vecer objednano, rano poslano a dalsi den doma. Super

11.05.2022

rychle

08.05.2022

rychle doručení

06.05.2022

Všechno v pořádku. Výhodná cena, rychlost dodání.

Tento obchod vřele doporučuji!

05.05.2022

ceny v porovnání s konkurencí, rychlost dodání

03.05.2022

Velký výběr Nejlevnější cena, co jsem našel v ČR

Doporučuji

01.05.2022

Rychlé dodání

01.05.2022

+ rychlost dodání, - nic

29.04.2022

rychlá dodávka, perfektní komunikace

29.04.2022

Rychlé jednání,vyřízeno ke spokojenosti.

21.04.2022

nabídka rychlost dodání

18.04.2022

zboží skladem rychlé dodání

10.04.2022

Rychlost a spolehlivost dodání objednaného zboží

06.04.2022

Objednal jsem si akumulator pro fotoaparat olympus již dřive s daleko vyšši kapacitou než orginal asupr drži a kapacita je opravdu větši a za hubičku ,teď dalši objednavka akumulator pro fotak olympus miu 740 a to same a take musim pochvalit rychle dodani a zboži skladem Supr

04.04.2022

Rychlé dodání.

02.04.2022

dobré

26.03.2022

Rychlé dodání+dobrá komunikace

25.03.2022

Cena, ochota, jednání a rychlost.

22.03.2022

Cena,jednání,ochota.

Doporučuji.Velmi dobrá cena,ochota,jednání.

17.03.2022

Naprostá spokojenost. Vše funguje, jak má. Děkuji

16.03.2022

Dobrá a rychlá komunikace, technicky precizně zodpovězené dotazy týkající se kupovaného zboží.

15.03.2022

Rychlost vyřízení, vstřícné jednání.

Obchod, kde se dá sehnat vše.

07.03.2022

Rychlé dodání

07.03.2022

rychlost

05.03.2022

rychlá expedice

nemá doručování přes zásilkovnu

rychlý a pohový nákup

02.03.2022

Množství i starších druhů kabelů Baterie, adaptéry, kabely, nabíječky, pouzdra.... Prostě skoro cokoli :)

28.02.2022

Jsem příjemně překvapená, protože balíček přišel hrozně rychle. Zároveň jsem nečekala, že se ještě někde prodává nabíječka na moje zastaralé PSP, takže jsem nadšená, že ho můžu cca. po 9 letech opět zapnout!

16.02.2022

Baterie za dobré ceny Baterie, které už oficiálně ani v nabídce výroce kolikrát nejsou

Koupili jsme akumulátor do vrtačky, který už jinde nešel sehnat. Takže paráda. Za pár korun.

16.02.2022

rychlost dodani, zadny problem

14.02.2022

Rychlé dodání

13.02.2022

Bezkonkurenční akční cena.

10.02.2022

I

08.02.2022

Rychlé dodání , cena

07.02.2022

Spokojeny

06.02.2022

Rychlost dodání Odpovídající baterie

Recenzi píši ze dvou pohledů. Tím prvním je eshop. Rychlost dodání byla opravdu skvělá. V sobotu jsem vybral a objednal baterii pro svůj NTB. Baterie byla skladem. V pondělí mi přišlo potvrzení, že baterie se expeduje a v úterý jsem baterii obdržel. Skvělá práce. Tím druhým pohledem je samotná baterie. Někdo tu v recenzi psal, že baterie byla z Německa. Ta má je čistokrevná Čína. Rozměrově sedí, jen tloušťka je krapet větší, což tu v recenzích také již zaznělo. Ale NTB jsem zavřel a ani to není moc poznat. Jediné, co mě trošku zklamalo, je výdrž baterie. Ta původní, 10 let stará, vydržela téměř 3 hodiny. Tato nová vydrží jen o hodinu více. Sice si nepamatuji, jakou výdrž měla baterie, když jsem NTB kupoval, ale myslím, že ještě o hodinku více. V přiloženém návodu bylo, že mám baterii vybít na 2% a následně nabít do plna. Když jsem baterii do NTB instaloval, NTB nešel spustit. Tudíž jsem jej zapojil do sítě a zjistil, že baterie již byla vybitá na 2%, když mi dorazila. NTB jsem tedy vypnul a dobil do plna. Pokud bude baterie držet svou aktuální kapacitu i nadále a nebude v čase prudce klesat, tak budu spokojen.

Vážený zákazníku, chceme Vás ujistit, že držíme na baterie záruku, jakou nám ukládá zákon, tudíž Vámi vynaložené prostředky by neměly být vynaloženy bezúčelně. Co se týká výrobce, tak je třeba rozlišit výrobce, resp. distributora a zemi, ve které si dané zboží nechává vyrábět. Proto Německo versus Čína. Skutečnost je taková, že Čína je výrobce většiny spotřebního zboží a je na konkrétní firmě ( jedno z jakého kouta světa ) jakou nabízí a uhlídá kvalitu.

05.02.2022

Vše proběhlo jak mělo. Možná bych malé věci dával třeba do bublinkové obálky a krabice šetřil na větší zboží.

04.02.2022

Našel jsem co jsem hledal, objednávka a doručeni zboží proběhlo bez jediného problému. Chystám zde nakoupit i v budoucnosti.

03.02.2022

Obchod je super.

28.01.2022

žádné nemám.

19.01.2022

Široká nabídka nabíječek, baterií a příslušenství za rozumné ceny. Zboží skladem - rychlé dodání.

15.01.2022

rychle,kvalitně

14.01.2022

Objednávka rychle vyřízena a poslána.

14.01.2022

Všechno ok

14.01.2022

Objednána baterie a nabíječka do dlouho nepoužívaného a nefunkčního PSP-3004, doručeno hned druhý den a vše funguje bez problému

12.01.2022

Rychle a spolehlivě

05.01.2022

rychlost, spolehlivost

08.12.2021

Vše OK

03.12.2021

Objednávka splněna v krátkém termínu a bez nedostatků. Dobrá cena.

01.12.2021

Vyborná komunikace

24.11.2021

Vše proběhlo v pořádku

15.11.2021

Bleskovka vč.GLS Bez připomínek

10.11.2021

Rychlé vyřízení objednávky

08.11.2021

Rychle doručeno, kvalitně zabaleno, k obchodu nemám žádné výhrady. Jen baterie je asi tak o 1 mm vyšší než originál, takže krytku baterie nelze docela zavřít.

08.11.2021

Komunikace, odeslání, placení bez problémů.

04.11.2021

Okamžitá reakce,vćetně dodávky.

28.10.2021

sortiment cena rychlost dodání

27.10.2021

korektní jednání

21.10.2021

První objednávka. Dorucena rychle a v pořádku, odpovídá požadavkům na připojení . Po první objednávce spokojenost! Zatím bez nevýhod!

První objednávka. Dorucena rychle a v pořádku, odpovídá požadavkům na připojení . Po první objednávce spokojenost!

21.10.2021

Naprosto bezproblémový, jednoduchý nákup a za dva dny bylo zboží doma. Naprostá spokojenost.

16.10.2021

Vše v pohodě

13.10.2021

Rychle dodání, výrobek v pořádku.....doporučuji

03.10.2021

Vše v pořádku rychlé dodání

03.10.2021

Až překvapivě rychlé dodání. Ve čtvrtek večer objednávka, v pátek potvrzení a v úterý už jsem to měl doma

Rychlé dodání a i přes podezřele nízkou cenu oproti konkurenci vypadají baterie dobře a bez problémů pasují. Zatím jen zlehka vyzkoušeno a všechny fungují. Překvapením je, že baterie nejsou čínské, ale pocházejí z Německa. Uvidíme do budoucna, jak se osvědčí, neboť originální DeWALT baterie mne velice zklamaly.

30.09.2021

Na dotaz o výrobku jsem obdržel rychlou a vyčerpávající odpověď.

29.09.2021

23.09.2021

vše O.K.,dobrá komunikace,rychlé dodání zboží (došlo do 3 pracovních dnů ), došlo poštou na dobírku, nepoškozená zásilka

nic

16.09.2021

Vše OK.

13.09.2021

ryclost vyřízení objednávky

07.09.2021

Bez problémů. Na druhý den doručeno.

06.09.2021

1.den objednáno, 3.den u mě doma! Super!

05.09.2021

Rychlé jednání

01.09.2021

Výborná komunikace,rychlé dodání.

30.08.2021

Rychlé dodání